Autoriseret FC Barcelona billetter Agent
Vælg land
  • English
  • French
  • Football Club Barcelona Tickets Sweden
  • Danish
  • Japanese
  • Japanese
  • Italian
  • German

Football Club Barcelona billetter

FC Barcelona historie

Gamper, grundlægger, udtænkt en sportsklub i Barcelona, med bistand fra catalanerne og udlændinge

FC Barcelona, grundlagt i 1899 af en gruppe af unge udlændinge, der bor i Barcelona, var resultatet af den stigende popularitet af fodbold, og andre britiske sport, på tværs af Europa. Disse oprindelse har tillagt Club sin interkulturel identitet, multi-sport fokus og dets dybt rodfæstede troskab til Barcelona og Catalonien.

Grundlaget for klubben faldt sammen med et tidspunkt, når folk var bliver interesseret i at spille sport i Catalonien; denne sociale sammenhæng og Cataloniens idiosynkratiske kultur førte til oprettelsen af en ny model for moderne fritid.

I begyndelsen af borgerkrigen, blev klubbens medarbejdere konfronteret med truslen om at have FC Barcelona taget fra dem, hvilket fik dem til at træffe en vigtig afgørelse, i sidste ende har gemt organisationen. Udvalget demonstreret sin virksomhed løser ikke at bryde ud af sin præ-krigen lederskab.

1930s var præget af politisk ustabilitet og generelle krise, der uundgåeligt tog sit præg på FC Barcelona. I løbet af dette årti udholdt klubben mange katastrofale begivenheder, som omfattede dens grundlæggers død, den anden spanske Republik, den spanske borgerkrig og mordet på dets formand, Josep Suñol. I Resumé var det en periode præget af usikkerhed, som så en reduktion af medlemskab og annullering af nogle spillernes kontrakter.

Joan Gamper, klubbens stifter, var inspiration og drivkraft bag klubbens første 25 år. Hans engagement i FC Barcelona gik langt ud over sin rolle som spiller, direktør og formand.

FC Barcelona blev bevilget til sociale, politiske og kulturelle reformer, indledt af den republikanske catalanske regering. Den officielle klub nyhedsbrev i oktober 1932 gjorde Clubs holdning klar: "vores club popularitet unægtelig indeholder elementer, der ikke er relateret til sport." deltagelse i politiske og kulturelle fungerer dannede en del af denne forpligtelse.

Klubben voksede hurtigt. Antallet af medlemmer steget fra 201 i 1909 til 2,973 i mindre end ti år.

I løbet af disse år fastsatte Barça solidt fundament for at definere typen af football club det ønskede at være. Dette tog det ud over den oprindelige drøm af gruppen af venner, som havde grundlagt det i 1899; Klubben var her at bo,

Dette markerede en ny fase i klubbens historie, som konsoliderede det inden for fodbold panorama og sociale miljø af by og land. En række forskellige omstændigheder spillede en rolle i denne proces, herunder sin styrke som en organisation via den stabil vækst af dens medlemmer; omskrivning af Club vedtægter og erhvervelse af Club egen fodboldstadioner for første gang. På samme tid så en række sportslige succeser og voksende anerkendelse spillere fodbold udvikle sig til en masse-fænomen, at omdanne det til en professionel sport.